Paweł Jabłoński

Kaskader – Trener Personalny

Filmografia

FILM

2016 – DIVERSION END serial TV,  koordynacja kaskaderska,
2015 – SZCZEKOSCISK film krótkometrażowy, ewolucje kaskaderskie
2011 – 1920 WOJANA I MIŁOSĆ serial tv, ewolucje kaskaderskie
2011 – NA DOBRE I NA ZLE serial tv, ewolucje kaskaderskie

REKLAMA
2015 – ITD ewolucje kaskaderskie
2015 – 4Fun.tv efekty linowe

MOTION CAPTURE

2015 – GOD`S TRIGGER ewolucje kaskaderskie
2007 – WIEDZMIN 1 – intro, ewolucje kaskaderskie
2007 – WIEDZMIN – gra komputerowa, ewolucje kaskaderskie

TELEDYSK

2015 – WYŚCIG SZCZURÓW 2 ewolucje kaskaderskie
2015 – SMALL MECHANICS ewolucje kaskaderskie
2012 – Tatra, ewolucje kaskaderskie

Umiejętności

  • elementy KickBoxingu, boksu, aikido
  • walka bronią białą: nóż, pałka, średniowieczny miecz europejski, katana
  • bójki
  • potrącenia przez samochód
  • efekt palenia
  • upadki z wyskości
  • choreografia walk
  • z zamiłowania trekkingowiec
  • jazda na nartach

Wymiary

  • Wzrost: 184 cm
  • Waga: 80 kg
  • Wiek: 30 lat

Galeria