HUBERT KOSTRZEWA

Kaskader – Trener Personalny

Filmografia

FILM

2013 – W IMIĘ… ewolucje kaskaderskie,
2013 – HISZPANKA ewolucje kaskaderskie,
2012 – BALLADA UŁAŃSKA ewolucje kaskaderskie,
2012 – PRZEPIS NA ŻYCIE ewolucje kaskaderskie,
2012 – MIT O „SZARYM” ewolucje kaskaderskie,
2012 – DZIEWCZYNA Z SZAFY ewolucje kaskaderskie,
2012 – ŽYVIE BIEŁARUŚ ewolucje kaskaderskie,
2011 – UKŁAD WARSZAWSKI ewolucje kaskaderskie,
2011 – 1920 BITWA WARSZAWSKA ewolucje kaskaderskie,
2010 – LINCZ zabezpieczenie ewolucje kaskaderskie,
2009 – WOJNA POLSKO-RUSKA Ewolucje kaskaderskie,
2009 – THE POLL DARIES ewolucje kaskaderskie,
2009 – WENECJA ewolucje kaskaderskie,
2009 – ŚLUBY PANIEŃSKIE ewolucje kaskaderskie,
2009 – GENERAŁ NIL ewolucje kaskaderskie,
2009 – POPIEŁUSZKO. WOLNOŚĆ JEST W NAS ewolucje kaskaderskie,
2008 – WITHIN THE WHIRLWIND ewolucje kaskaderskie,
2008 – 1920 ( Dokumentalny TVN Historia) ewolucje kaskaderskie,
2008 – PRAWDZIWA HISTORIA JANOSIKA ewolucje kaskaderskie,
2007 – EFFI BRIEST ewolucje kaskaderskie,
2007 – JUTRO IDZIEMY DO KINA ewolucje kaskaderskie,
2006 – SUMMER LOVE ewolucje kaskaderskie,
2005 – PECHOWY KUZYN (10) w DZIKI 2. POJEDYNEK
2005 – KAROL. CZŁOWIEK, KTÓRY ZOSTAŁ PAPIEŻEM
2004 – MANTRA ewolucje kaskaderskie,
2003 – STARA BAŚŃ ewolucje kaskaderskie,
2003 – ŁOWCY SKÓR ewolucje kaskaderskie,
2002 – PRZEDWIOŚNIE ewolucje kaskaderskie,
2002 – ZEMSTA ewolucje kaskaderskie,
2001 – QUO VADIS ewolucje kaskaderskie,

REKLAMA

2007 – PIWO LECH ewolucjekaskaderskie,
2005 – PIWO WARKA ewolucje kaskaderskie,
2004 – PIWO WARKA ewolucje kaskaderskie,
2005 – PIWO WARKA ewolucje kaskaderskie,

SERIAL

2011 – NA DOBRE I NA ZŁE ewolucje kaskaderskie, dubler,
2011 – NA DOBRE I NA ZŁE ewolucje kaskaderskie,
2011 – KOMISARZ ALEX ewolucje kaskaderskie,
2010 – OJCIEC MATEUSZ ewolucje kaskaderskie,
2009 – TEN RATUJE CAŁY ŚWIAT ewolucje kaskaderskie,
2009 – LONDYŃCZYCY ewolucje kaskaderskie,
2006 – SZATAN Z SIÓDMEJ KLASY ewolucje kaskaderskie,
2001 – JÓZEF PIŁSUDZKI ewolucje kaskaderskie,

Umiejętności

  • założyciel grupy kaskaderów konnych „East riders”
  • upadki z koni, tresura koni, skoki przez przeszkody
  • sztuki walki: xma, combat
  • potrącenia, wypadki samochodowe
  • znajomość technik antyterrorystycznych
  • fechtunek bronią europejską oraz dalekowschodnią
  • akrobatyka, parkour
  • techniki linowe
  • posługiwanie się bronią palną
  • prawo jazdy kat. B
  • efekty palenia

Wymiary

  • Wzrost: 180 cm
  • Waga: 78 kg
  • Wiek: 28 lat

Galeria